Ατσίδη Ελπίδα

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

“Όλοι εμείς που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μία ανθρώπινη καθημερινή ζωή, θέλουμε ένα Δήμο διευρυμένο, χωρίς κοινωνικές και κομματικές περιχαρακώσεις, συμπτώματα αδιαφάνειας, προχειρότητας, έλλειψη στρατηγικής και ξεπερασμένων τακτικών και αντιλήψεων.
Συντάσσομαι με τον Φώτη Χατζηδιάκο, γιατί εμπιστεύομαι τις ικανότητες του, σέβομαι το ήθος του και την εμπειρία του ως εχέγγυα για μια χρηστή ανθρωποκεντρική διοίκηση. Mε αμέριστη εκτίμηση προς το πρόσωπο μου, μου εμπιστεύθηκε από το Μάιο του 2017 τη θέση της Προέδρου της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η συλλογικότητα, η ομοθυμία, η κοινωνικη ευαισθησία, η προτεραιότητα του «Εμείς» δεν γνωρίζουν σύνορα ούτε χρώματα ούτε παρατάξεις.

Σε αυτό το νησί έχουμε υποχρέωση.
Αισιοδοξούμε και δημιουργούμε μαζί.
Για το μέλλον μας, για το μέλλον της Ρόδου μας!“

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1975, είναι κόρη του Κωνσταντίνου Ατσίδη από το Θεολόγο και της Ανθούλας Ζερβού απο το Παραδείσι.
Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιου Θεσ/νίκης και Διεθνείς Σχέσεις στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακόυ τίτλου του τμήματος Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα.
Εργάζεται ως καθηγήτρια στο 2ο Γενικό Λύκειο – Καζούλλειο Ρόδου.
Είναι ενεργό μέλος στα πολιτικά δρώμενα της Ρόδου ως Δημοτική Σύμβουλος απο το 2014 και απο το 2017 ως Πρόεδρος της Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ρόδου.
Είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ και Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΡΜΑΕ.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ρόδου και διοικητικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Επιτροπής της ΑΜΚΕ.

Κατηγορίες: Υποψήφιοι