Βολονάκη Θεοδοσία

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Η Ρόδος μας αξίζει τα καλύτερα που όμως απαιτούν πολύ δουλειά. Έτσι κι εγώ, αφού ολοκλήρωσα το έργο μου ως μητέρα, αποφάσισα ν ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Να προσφέρω ότι μπορώ, με ότι δυνάμεις διαθέτω, να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Για το λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλή το Φώτη Χατζηδιάκο ο οποίος διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα και την ευθύτητα του χαρακτήρα του.
Μόνο με όραμα και πολύ δουλειά θα πετύχουμε το καλύτερο για τη Ρόδο μας.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1964 και από το 1973 ζει μόνιμα στη Ρόδο. Αποφοίτησε από το Καζούλλειο Λύκειο Ρόδου και σπούδασε στην ΑΣΤΕΡ. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της δραστηριοποιήθηκε στον τουριστικό κλάδο και εργάστηκε για 5 χρόνια σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις. Από το 1989 είναι συνιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Radio1 Rodos έχοντας αναλάβει τους τομείς της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Έχει δυο κόρες τη Δέσποινα και την Κατερίνα-Χριστίνα.

Κατηγορίες: Υποψήφιοι