Κούρτης Γιάννης

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

«Επιλέγω να συνεχίσω στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου διότι, χωρίς συμβιβασμούς, με αίσθημα ευθύνης και φιλοδοξίας , πάντα προσπαθεί για την Ρόδο και τούς κατοίκους της. Θα συμπαραταχτώ ξανά στην προσπάθεια αυτή, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε πλήρως το πρόγραμμά μας.
Για μια Ρόδο αντάξια των Δημοτών της.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Κούρτης γεννήθηκε στον Πυλώνα Ρόδου, όπου και κατοικεί μόνιμα.
Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του εμπορίου, του τουρισμού, των κατασκευών και της διαχείρισης ακινήτων καθώς και των ΜΜΕ.
Με τα κοινά ασχολήθηκε σε νεαρή ηλικία καθώς εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με το δήμαρχο Λινδίων Γιώργο Θαρρενό. Μάλιστα τότε τοποθετήθηκε πρόεδρος στον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας του δήμου Λινδίων.
Δημοτικός σύμβουλος Λινδίων εξελέγη όμως και με την παράταξη του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου στις επόμενες δημοτικές εκλογές και αποτέλεσε μέλος της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Λινδίων.
Σήμερα είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με το Φώτη Χατζηδιάκο. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ και είναι πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής.
Εκτιμά ότι η ενασχόληση των πολιτών με τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι χρέος όλων αλλά για τον ίδιο είναι και τρόπος έκφρασης. Λάτρης της Ρόδου, του νησιού που τον γέννησε και τον ανάδειξε, είναι βαθιά πολιτικοποιημένος ώστε να υπηρετεί τους συμπολίτες του για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.
Αυτοδημιούργητος, στηρίζει κάθε προοδευτική προσπάθεια και στέκεται αρωγός σε όποιον έχει ανάγκη τη βοήθειά του.

Κατηγορίες: Υποψήφιοι