Κρεμαστινού – Ροδίτη Φλώρα(Λίτσα)

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

«Απ’ όποια θέση κλήθηκα να υπηρετήσω τον τόπο μου, το έκανα πάντα με μεγάλη διάθεση για δουλειά, αποφασιστικότητα και καλή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τους συνεργάτες μου, παρά τα μεγάλα προβλήματα, τις δυσκαμψίες και τις αγκυλώσεις της κρατικής μηχανής.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Φλώρα (Λίτσα) Κρεμαστινού-Ροδίτη είναι γεννημένη στη Ρόδο και αποφοίτησε από το Καζούλλειο Γυμνάσιο Ρόδου. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Ροδίτη, ιατρό (π. Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου) κι απέκτησαν δύο παιδιά, την Ιωάννα και το Δημήτρη.


Πολιτική δραστηριότητα:
Αντιδήμαρχος πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρόδου από το 2011-2014. Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, Αντιδήμαρχος των προσχολικών δομών του Δήμου Ρόδου, Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Πρόεδρος προσχολικών δομών 2014-2016.
Αντιδήμαρχος Πρασίνου 2016-2019.
Επί θητείας της λειτούργησε για πρώτη φορά ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στον Έμπωνα το 2012, στην Πυλώνα το 2014 και ιδρύθηκαν οι σταθμοί Σορωνής και Αφάντου το 2016.


Κοινωνική δράση:
Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 6ο γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Ρόδου, Ταμείας του Συλλόγου Αναπτύξεως Ρόδου, Πρόεδρος Λέσχης Lions Ηλιούσα Ρόδου καθώς και Πρόεδρος Ζώνης.

Κατηγορίες: Υποψήφιοι