Μανωλάκης Αλέξανδρος

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

«Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και έχουμε καθήκον να τον υπηρετούμε με εντιμότητα, σεμνότητα, σοβαρότητα και αγάπη. Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά.
Οι εμπειρίες της τελευταίας θητείας και τα έργα που έγιναν από την ΔΕΥΑΡ, από τον Απρίλιο του 2017 όταν ανέλαβα την προεδρία της επιχείρησης, αποτελούν απόδειξη της εργατικότητας και μεθοδικότητας μου αλλά και παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου αυτού.
Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο που με εμπιστεύτηκε και με ανέδειξε κ. Φώτη Χατζηδιάκο και δεσμεύομαι να συνεχίσω να υπηρετώ τη Ρόδο μας, με όλες μου τις δυνάμεις.
Δημιουργούμε, προσφέρουμε και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο του τόπου μας!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αλέξανδρος Μανωλάκης του Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Ρόδο το 1974. Είναι παντρεμένος με την Γιαννούλα Κασκάνη και έχουν δύο παιδιά την Παρασκευή και τον Κωνσταντίνο Μανωλάκη. Έχει αποφοιτήσει από την σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πάτρας στο τμήμα Λογιστικής. Εργάστηκε από το 05/1999 μέχρι και το 3/2017 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου και από τον 04/2017 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ. Υπηρέτησε επί σειρά ετών το συνδικαλιστικό κίνημα και διετέλεσε μέλος της διοίκησης της ΟΤΟΕ και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Κατηγορίες: Υποψήφιοι