Μιχαήλογλου Κυριαζής

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

«Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 έπειτα από την ξεκάθαρη εντολή των συμπολιτών μας. Μέσα από οργανωμένες και στοχευμένες ενέργειες πετύχαμε αποτελέσματα που είναι πλέον ορατά στην κοινωνία μας. Με σεβασμό και αξιοπιστία προχωράμε δυναμικά για τη διαχείριση όλων των δύσκολων θεμάτων που απασχολούν το νησί μας.
Με τις εξειδικευμένες γνώσεις μου και την εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση που αποκόμισα τα τελευταία πέντε χρόνια σε συνδυασμό με τη θέληση για συνεισφορά που με διακατέχει μπορώ επάξια και με απόλυτη ευθύνη να διαχειριστώ όλα τα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας και τους συμπολίτες μας».

Με εκτίμηση,
Κυριαζής Μιχαήλογλου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1989 στο Παραδείσι της Ρόδου όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι οικονομολόγος – Executive MBA με σπουδές σε τρία Ελληνικά Πανεπιστήμια. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Χρηματοοικονομικά τους. Αυτήν την περίοδο εργάζεται μόνιμα στα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ (Hellenic Duty Free Shops). Είναι εν ενεργεία πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου. Έχει διατελέσει πρόεδρος στο Σύλλογο Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας». Διετέλεσε επίσης μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Εφήβων Δωδεκανήσου. Είναι μέλος σε διάφορους συλλόγους της περιοχής του.

Κατηγορίες: Υποψήφιοι