Μουτάφη – Κουντούρη Δέσποινα

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

«Με τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο μας συνδέουν κοινοί αγώνες και προσπάθειες από τα χρόνια που υπηρετήσαμε μαζί στον Νομαρχιακό και Περιφερειακό Συμβούλιο. Γνωρίζω προσωπικά την αγάπη του για τον τόπο και τους συντοπίτες του και τις ικανότητές του. Συστρατεύομαι μαζί του στη μεγάλη του προσπάθεια να αναβαθμίσει τη Ρόδο μας και να ολοκληρώσει το έργο που ήδη ξεκίνησε με καινοτόμες και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Προτεραιότητά μας να είναι η Ρόδος τόπος προόδου, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πρώην Νομαρχιακή και Περιφερειακή Σύμβουλος. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Ιαλυσό της Ρόδου. Είναι παντρεμένη με τον τραπεζικό Βαγγέλη Μουτάφη και έχει δύο παιδιά. Την Βάσω, συντονίστρια ασφαλιστικών συμβούλων και τον Δήμο, δικηγόρο.
Διετέλεσε επί εικοσιπενταετία Διευθύντρια στη Ρόδο της Ασφαλιστικής Εταιρείας GROUPAMA, με σπουδές στις χρηματοασφαλιστικές επιστήμες, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2016.


Σήμερα είναι Πρόεδρος της ΧΕΝ ΡΟΔΟΥ και Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Προφήτης Ηλίας Φιλερήμου Ιαλυσού». Προσφέρει τις υπηρεσίες της στην κοινωνία ως μέλος του Δ.Σ. της Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου.
Το 1982 εκλέχτηκε Κοινοτική Σύμβουλος και ήταν η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα στην Ιαλυσό.


Από το 2007-2010 εκλεγμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος Δωδεκανήσου και 2011-2014 Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπεύθυνη για την Κοινωνική Πολιτική. Την διετία 2010-2012 διετέλεσε Πρόεδρος στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου.(Κέντρο Εκπαίδευσης &Κοινωνικής Υποστήριξης &Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία).
Από την θέση της Νομαρχιακής και Περιφερειακής Συμβούλου εργάστηκε αποτελεσματικά στον Κοινωνικό Τομέα και τον Εθελοντισμό, με στόχο την ενίσχυση των δομών που απευθύνονται σε ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας.


Στον τομέα ευθύνης της για 8 χρόνια πάλεψε για τα προβλήματα της Κοινωνίας, της Οικογένειας, της Υγείας, των Ιδρυμάτων, των Συνανθρώπων μας με αναπηρίες, τα προβλήματα της καθημερινής ζωής και της φτώχιας με την ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για το οποίο εξ αρχής κατέθεσε ψυχή, κόπο και χρόνο.

Κατηγορίες: Υποψήφιοι