Μπότσαρη Ερμιόνη

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

«Αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών » με Δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο. Ένας Δήμαρχος που μπορεί , θέλει και έχει τη γνώση για να διοικήσει τον Δήμο Ρόδου την επόμενη μέρα ,και που μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη το νησί μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή .
Με την δική σας εντολή στις 26 Μαΐου είμαι έτοιμη , με γνώμονα τα συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μου ,να εργαστώ σκληρά με εντιμότητα και συνέπεια , να αγωνιστώ μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία μας που πλήττεται».

Με εκτίμηση,
Ερμιόνη Μπότσαρη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1977 και κατοικεί μόνιμα στην Ιαλυσό.
Γονείς της είναι ο Μιχάλης Μπότσαρης και η αείμνηστη Σεβαστή Μαλαματή οι οποίοι της χάρισαν έναν αδερφό τον Γιάννη καθώς και από δεύτερο γάμο την Μαρία Μπότσαρη. Είναι παντρεμένη με τον Παράσχο Καστανάκη και έχουν έναν γιο τον Σεβαστό.
Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ιαλυσού το 1995.
Διετέλεσε Υπαρχηγός στο 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Ιαλυσού όπου η ενασχόληση με τη φύση και το περιβάλλον την οδήγησαν να εγγραφεί ως μέλος στην Greenpeace.
Ως ενεργός πολίτης με ανησυχίες και σεβασμό προς τους συμπολίτες της παρακολούθησε σεμινάρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ώστε να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες όταν τις ζητηθούν.
Συμμετείχε σε δράσης του Συλλόγου Γυναικών χωρίς Σύνορα όπως επίσης και στο 2ο συνέδριο για τον Πολιτισμό και την Ειρήνη από τις Γυναίκες Δημιουργούς της Μεσογείου.
Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ιαλυσού το 2002 όπου είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί ενεργά με τον Τομέα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού .
Το 2004 προσλήφθηκε στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ιαλυσού με την ειδικότητα του εισπράκτορα. Το 2013 εκλέχθηκε Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού. Απο το 2018 είναι μέλος στη Λέσχη Helioussa Lions Rhodes. Στις εκλογές του 2014 οι πολίτες της Ιαλυσού την εκλέξανε Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας όπου και διατελεί τα καθήκοντά της μέχρι και σήμερα.

Κατηγορίες: Υποψήφιοι