Παρασκευάς Δημήτριος

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

«Η μεθοδικότητα, η αποτελεσματικότητα, η επιμονή και η υπομονή που έχει δείξει ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για να ολοκληρωθούν, για να δρομολογηθούν και για να σχεδιαστούν έργα μεγαλόπνοα για τη Ρόδο μας, με οδήγησαν να είμαι ξανά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Ρόδο το έτος 1978 είναι παντρεμένος με την Σαχίνη Μαρία και έχουν τρία παιδιά . Εργάσθηκε ως λογιστής στον ιδιωτικό τομέα για δέκα έτη και είναι υπάλληλος στην Δ.Ε.Υ.Α. Ρ από το έτος 2004. Από μικρή ηλικία έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση.
Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές το 2014 με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών και είναι Πρόεδρος στην Δημοτική επιχείρηση ΡΟΔΑ από τον Οκτώβριο του 2014 έως και σήμερα. Κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος έχουν αποκτηθεί εννέα λεωφορεία, ένα καινούργιο πλυντήριο λεωφορείων, έχουν τοποθετηθεί 78 καινούργια στέγαστρα αστικών συγκοινωνιών, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε την 18/3/2019 ο διεθνείς διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ενώ βρίσκεται στον αέρα νέος διαγωνισμός για την αγορά τριών ακόμα λεωφορείων .

Κατηγορίες: Υποψήφιοι