Αγγελάκου Βασιλική
Δεν είμαι πολιτικός όμως πιστεύω πως η πολιτική έχει δύο όψεις. Αν την προσεγγίσεις προσδοκώντας οφέλη είναι θλίψη άγχος και δυστυχία. Αν την προσεγγίσεις με γνώμονα τη προσφορά στο σύνολο είναι χαρά και ευεξία . Δουλειά μου είναι ο πολιτισμός. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στο κάδρο του πολιτισμού και αυτή θα υπηρετήσω. Με χαρά λοιπόν αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου να είμαι και πάλι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη παράταξη Ρόδος δύναμη πολιτών. Είμαι βέβαιη ότι με την επανεκλογή μας θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014 συμπληρώνοντας το με μεγαλύτερους στόχους και οράματα έχοντας στη φαρέτρα μας την πείρα της διαδρομής και της γνώσης που αποκτήσαμε. Προχωράμε δυνατά με μεγαλύτερη δύναμη θέληση και μαζικότητα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές και εκλέχτηκα Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου και να τους πω επίσης ότι η συνέπεια μου είναι δεδομένη. Όνειρο μου είναι η Ρόδος να γίνει κέντρο πολιτισμού αξιοποιώντας το καλλιτεχνικό δυναμικό που υπάρχει στο νησί μας.
Αλεξίου Γεώργιος
Είμαι επιχειρηματίας και ασχολούμαι στον τουριστικό κλάδο 30 χρόνια. Δραστηριοποιούμαι στην τουριστική ζώνη Κιοτάρι γνωρίζοντας και δηλώνοντας ότι χωρίς αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν η ΡΟΔΟΣ μας δεν θα κάνει τα άλματα που πρέπει. Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών του Φώτη Χατζηδιάκου και θα παλέψω μαζί του για την μεγάλη νίκη στον Δήμο Ρόδου.
Αντωνιάδη Ευαγγελία
Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες Φώτη Χατζήδιακο.
Ατσίδη Ελπίδα
Όλοι εμείς που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μία ανθρώπινη καθημερινή ζωή, θέλουμε ένα Δήμο διευρυμένο, χωρίς κοινωνικές και κομματικές περιχαρακώσεις, συμπτώματα αδιαφάνειας, προχειρότητας, έλλειψη στρατηγικής και ξεπερασμένων τακτικών και αντιλήψεων”. Συντάσσομαι με τον Φώτη Χατζηδιάκο, γιατί εμπιστεύομαι τις ικανότητες του, σέβομαι το ήθος του και την εμπειρία του ως εχέγγυα για μια χρηστή ανθρωποκεντρική διοίκηση. Mε αμέριστη εκτίμηση προς το πρόσωπο μου, μου εμπιστεύθηκε από το Μάιο του 2017 τη θέση της Προέδρου της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η συλλογικότητα, η ομοθυμία, η κοινωνικη ευαισθησία, η προτεραιότητα του «εμείς» δεν γνωρίζουν σύνορα ...
Αφεντούλης Ιωάννης
Αγαπητέ Συμπολίτη, Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς απέναντι στον τόπο, πήρα την απόφαση να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην διοικητική συνέχεια που θα οδηγήσει την Ρόδο μας στην νέα εποχή. Ζητώ από σένα να με στηρίξεις για άλλη μια φορά με την ίδια εμπιστοσύνη που με περιέβαλες επί σειρά ετών και σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις, εκτιμώντας ότι δικαίωσα τις δεσμεύσεις μου και τις προσδοκίες σου. #Συμμετέχω στην παράταξη ‘ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’ γιατί πιστεύω στις ιδέες, τις προτάσεις και τις προγραμματικές δεσμεύσεις τόσο του επικεφαλής της όσο και των άλλων καταξιωμένων πολιτών που απαρτίζουν τον συνδυασμό, για να δώσουμε ...
Βαρέλης Γεώργιος
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του νυν Δημάρχου κ. Χατζηδιακου να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2019, γιατί απλά πιστεύω στην εργατικότητα, την οξυδέρκεια, την δραστηριότητα, την ταπεινότητα και την διάθεση του. Προσιτός προς κάθε Δημότη, διατεθειμένος για ανανέωση σε μια δεύτερη θητεία με εντατικοποίηση των ρυθμών υλοποίησης των στόχων που χάραξε στην πρώτη. Ο ενιαίος Δήμος Ρόδου και ιδιαίτερα ο Δήμος Αρχαγγέλου...
Βογιατζόγλου Αναστάσιος
Γνωρίζω και υπηρετώ επί δεκαετίες τον αθλητισμό και το περιβάλλον της Ρόδου τα προβλήματα των οποίων για να λυθούν, χρειάζονται καινοτόμες και τολμηρές λύσεις. Έχω τις γνώσεις και τις εμπειρίες, για να προσφέρω στο νησί μας και θέλω να συμμετέχω στα κέντρα αποφάσεων για τον τόπο μας. Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” του Φώτη Χατζηδιάκου.
Βολονάκη Θεοδοσία
Αγαπητοί μου συμπολίτες, Η Ρόδος μας αξίζει τα καλύτερα που όμως απαιτούν πολύ δουλειά. Έτσι κι εγώ, αφού ολοκλήρωσα το έργο μου ως μητέρα, αποφάσισα ν ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Να προσφέρω ότι μπορώ, με ότι δυνάμεις διαθέτω, να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλή το Φώτη Χατζηδιάκο ο οποίος διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα και την ευθύτητα του χαρακτήρα του. Μόνο με όραμα και πολύ δουλειά θα πετύχουμε το καλύτερο για τη Ρόδο μας.
Βορεινάκη Αικατερίνη
Η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χατζηδιάκο Φώτη εργάστηκε με συνέπεια και αποφασιστικότητα για να μπουν τα θεμέλια για την υλοποίηση έργων αναγκαίων για το νησί μας. Βιώνουμε σκληρές εποχές και είναι αναγκαίο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Η τόλμη και η αποφασιστικότητα είναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στον απλό πολίτη, είναι γνώστης των δυσκολιών και των προβλημάτων του τόπου μας και μπορεί να συνεχίσει δυναμικά και μεθοδικά. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και είμαι βέβαιη ότι ο ροδιακός λαός θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του και θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε.
Γιαννακάκης Ιωάννης
Θα μου επιτρέψτε σαν παλιός Αυτοδιοικητικός να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον προσφοράς τους προς τον Δήμο μας. Ιδιαιτέρως συγχαίρω και χαιρετίζω την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου. Αποδέχθηκα την πρόσκλησή του για συνεργασία και το έκανα συνειδητά γιατί είμαι πεπεισμένος ότι θέλει να ολοκληρώσει σημαντικά και μεγάλα έργα που θα αναβαθμίσουν τον Δήμο μας. Ο Δήμαρχος διακρίνεται για την ευθύτητα-εργατικότητα και το πάθος του, προασπιζόμενος πάντοτε τα συμφέροντα του Tόπου και υπηρετώντας με σθένος επί πολλά χρόνια τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Για αυτό αποφάσισα με τις δυνάμεις που έχω, εάν εκλεγώ, να πορευτώ και να βοηθήσω το έργο και τα οράματά του.
Γιαννάς Νικόλαος
Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το νησί μας θα βγει μεγάλος νικητής επιλέγοντας εκπροσώπους που πιστεύουν ότι απαιτούνται πλατιές, ενωτικές και δημοκρατικές συναινέσεις, έχουν όραμα, γνώση, διάθεση για προσφορά και θα εργαστούν για το ευ ζην όλων των Ρόδιων, χωρίς κομματικές ταμπέλες και μικροπολιτικά συμφέροντα. Ταυτιζόμενος λοιπόν με την άποψη του Δημάρχου Ρόδου και συναδέλφου Φώτη Χατζηδιάκου ότι «Τα σπουδαία γίνονται από πολλούς μαζί, σε συνθήκες ελευθερίας, με σύνεση, συναίνεση, διάλογο και σεβασμό, όπως επιβάλλουν οι κανόνες της δημοκρατίας» συμπορεύομαι με την παράταξη του «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ώστε να αγωνιστούμε για το κοινό μας όραμα ...
Δελαπόρτας Ζήσιμος – Βασίλειος
Η προσφορά στον συνάνθρωπο, στον αθλητισμό και στο νησί που μεγάλωσα, είναι τρόπος που έχω επιλέξει να ζω. Για αυτό και θα σταθώ δίπλα στον Φωτη Χατζηδιάκο, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου την συνέχιση του έργο του.
Δημητριάδης Μιχαήλ
Αγαπητοί μου φίλοι, Με μοναδικό γνώμονα την συνέπεια στον Πολίτη και στο Δήμο, επιλέγω να σταθώ δίπλα στον Φώτη Χατζηδιάκο και να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα για τον Τόπο μας.
Διακοσταματίου Σάββας
Η διαδρομή και η προσφορά στα κοινά του τόπου σου, είναι για αυτούς που το ζουν πραγματικά κάτι το συγκλονιστικό. Να ζεις μαζί με τους ανθρώπους που καλείσαι να υπηρετήσεις, τις λύπες, τις αγωνίες και τις χαρές τους, να νιώθεις τη χαρά της δημιουργίας και να βλέπεις την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους. Αυτό μου δίνει τη Δύναμη να συνεχίσω μαζί με τον Φώτη Χατζηδιάκο.
Διμέλλη Γεωργία(Γιούλα)
Πριν πολλά χρόνια μπήκα στη Νομική της Κομοτηνής μοναδική Ροδίτισσα τότε. Περίμενα λοιπόν το καλοκαίρι μήπως περάσει κανένας πατριώτης μου. Βλέπω ένα όνομα. Φώτης Χατζηδιάκος. Βγάζω μια ανακοίνωση στο πανεπιστήμιο κ τον αναζητώ. Πράγματι εμφανίζεται ένας πιτσιρικάς χωρίς μουστάκι με ένα πράσινο πουκαμισάκι ευγενής αλλά φαινόταν από τότε αποφασιστικός. Ήταν η πρώτη επαφή μου με τον Φώτη. Το επόμενο καλοκαίρι ενώ δούλευε γκρουμακι στο Θέρμαϊ μου ζήτησε τα βιβλία της επόμενης χρονιάς για μελέτη. Έτσι συνεχίστηκε αυτή η φιλία μετά ο καθένας πήρε το δρόμο του κ ξεκίνησε τη ζωή του μετά τη σχολή. Κάποια στιγμή πριν 4 χρόνια περίπου σμίξανε οι δρόμοι μας εκείνος δήμαρχος εγώ μέλος του ΔΣ της φιλοζωικής Ρόδου κ αναλάβαμε το κυνοκομείο. Ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με τη στήριξη του για εξωστρέφεια για καλύτερη ποιότητα ζωής των αδέσποτων περίθαλψη στειρώσεις αναφορές εκδηλώσεις κλπ. Σίγουρα δεν έγιναν όλα. Σίγουρα χρειάζεται ακόμα δουλειά κ ένα νέο κυνοκομείο. Έγινε όμως μια μεγάλη προσπάθεια. Εάν λοιπόν φίλοι μου πιστεύετε ότι μπορώ να βοηθήσω τα αδέσποτα κ μέσα από ένα δημοτικό συμβούλιο δίνετε την ψήφο σας σε μένα κ την παράταξη που υποστηρίζω Ρόδος Δύναμη Πολιτών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο. Ξέρετε όλοι ότι δεν είμαι πολιτικός δεν πρόκειται να αρχίσω τις γύρες κ τις χαιρετούρες δεν πρόκειται να βγάλω κ να μοιράζω κάρτες. Θα συνεχίσω την καθημερινή μου προσφορά στα αδέσποτα το τάισμα στα ζώα μου τους ελέγχους στο κυνοκομείο Ρόδου κ όλα αυτά που κάνουμε οι γραφικοί όπως μας αποκαλούν φιλόζωοι. Σας ευχαριστώ θερμά όλους. Και να είστε σίγουροι ότι εγώ προσωπικά θα συνεχίσω αυτό που είναι σκοπός ζωής. Η στήριξη των αδέσποτων ζώων.
Ζανεττούλλης Δημήτριος
Σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ΔΕΥΑ Ρόδου, αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος με την παράταξη του σημερινού Δημάρχου Φώτη, έχοντας την Εμπειρία, την Γνώση...
Ζερβός Εμμανουήλ
Δύο σημαντικοί λόγοι με έκαναν να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και η αγροτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, στοχεύοντας αυτή η ανάπτυξη να συμβάλλει στη γνωριμία του επισκέπτη της Ρόδου μας με τις αγροτικές περιοχές, τις αγροτικές ασχολίες, τα τοπικά προϊόντα, την παραδοσιακή κουζίνα και τις καθημερινές ασχολίες των κατοίκων, τα πολιτισμικά στοιχεία και τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του χώρου αυτού. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για αναζήτηση διαφορετικών μορφών τουρισμού έγινε απαραίτητη. Πλέον έχουν δημιουργηθεί νέες ανάγκες για τουρισμό, οι οποίες συμβαδίζουν με γνωρίσματα όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ζωάννου Άννα
Προχωράμε μαζί με τον Φωτη Χατζηδιάκο, γιατί στην πενταετία που πέρασε θέσαμε τις βάσεις για την κοινωνική πολιτική του «αύριο» με δείκτη επιτυχίας το χαμόγελο του συνανθρώπου μας. Συνεχίζουμε Μαζί σας!
Καζούλλης Εμμανουήλ
Ανέκαθεν είχα μεράκι και απεριόριστη αγάπη για τον Tόπο μου. Σκεφτόμουν τρόπους και μέσα που θα συνδράμουν στην αισθητική αναβάθμιση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο διότι θεωρώ ότι είναι ο ικανότερος, διαθέτοντας την απαιτούμενη εμπειρία, γνώση και αποφασιστικότητα. Με φιλότιμο, σύνεση και ζήλο δεσμεύομαι να εργαστώ για την ανάδειξη του νησιού μας.
Κακλιού Αναστασία
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η ενασχόληση μου και η προσφορά μου για την Ιαλυσό και γενικότερα για τη Ρόδο, είναι τόσο έντονη, που εκεί μέσα βρίσκονται οι πιο ωραίες αναμνήσεις … Όλη μου η ζωή! Η νέα και δύσκολη εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια πρόκληση για μένα. Τα τελευταία πέντε χρόνια μου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία στο πρόσωπο του Φώτη Χατζηδιάκου, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σαν μέλος αυτής και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό! Αποφάσισα λοιπόν να διευρύνω τους ορίζοντες μου σε αυτήν την προσπάθεια , που πιστεύω ότι αξίζει να ολοκληρωθεί . Δεν είμαι πολιτικός και δεν ξέρω να λέω όμορφα λόγια . Με μοναδικό γνώμονα τη μεγάλη μου αγάπη για τη Ρόδο μας, χωρίς περιορισμούς πολιτικών πεποιθήσεων, χωρίς αξιώσεις για θέσεις και αξιώματα, χωρίς προσωπικά οφέλη, ζητώ ΑΠΛΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την στήριξη σας για να συνεχίσω!
Καλαθενός Σάββας
Πιστός στις Αρχές και τις Αξίες, που με συνέπεια και σεμνότητα, ακολούθησα στην έως σήμερα, σταδιοδρομία μου, αντιλαμβάνομαι την πρόσκληση συμμετοχής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, ως κάλεσμα ευθύνης. Με όρεξη για προσφορά και αγάπη για τον τόπο που ζω και εργάζομαι. Με εκτίμηση, Σάββας Καλαθενός
Καμπούρη Δέσποινα(Νταίζη)
Η ανάγκη όλων μας για ένα ελπιδοφόρο και με φρέσκο αέρα αύριο είναι αυτή που με οδήγησε να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Κου Φώτη Χατζηδιάκου και να συμμετέχω κ εγώ με τη σειρά μου σε αυτήν τη γεμάτη όρεξη για παραγωγή και δουλεία ομάδα..!! #ΜιλάμεΜεΈργα με διάθεση με δύναμη και το Κυριότερο με αγάπη για το Νησί μας.. τη ΡΟΔΟ ΜΑΣ..!! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου!!
Καντιδενός Σταμάτιος
Επιλέγω, με αίσθημα ευθύνης να συμμετάσχω στην Δημοτική Παράταξη ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, δίπλα στον Φώτη Χατζηδιάκο και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ΡΟΔΟ μας.
Καρατζιάς Δημήτριος(Τζίμης)
Πιστός στις αρχές μου, πάντα εργάτης της Κοινωνίας την οποία υπηρετώ χωρίς κομματικούς και παραταξιακούς διαχωρισμούς , συνεχίζω δίπλα στον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και τον ευχαριστώ για την στήριξη και εμπιστοσύνη που μου δείχνει.
Κατσιμπρή Φωτεινή
Έχοντας χρόνο ελεύθερο και θέλοντας να τον αξιοποιήσω, για το καλό τού τόπου μου που λατρεύω, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Φώτη Χατζηδιάκο. Τη Ρόδο την θεωρώ το ωραιότερο μέρος και θα ήθελα να προσφέρω κάτι με τις δυνάμεις μου για την φροντίδα της.
Καφετζής Μιχαήλ
Συστρατεύομαι με τον Φώτη Χατζηδιάκο διότι τον εμπιστεύομαι σαν άνθρωπο, και σαν Δήμαρχος με έχει στηρίξει στην πενταετή θητεία στις περιοχές ευθύνης μου, Καλυθιές-Φαληράκι, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των πολιτών. Επίσης έχουν αρχίσει να υλοποιούνται τα έργα στις Καλυθιές και στο Φαληράκι, όπως είχε εξαγγείλει αρχικά.
Κολώνα Μαριάννα
ΕΜΠΟΙΕΙ ΓΑΡ Ο ΚΑΛΩΣ ΑΓΩΝ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΣΘΑΙ. Αυτή είναι η αρχή μου, ο καλός αρχηγός κάνει τους καλούς οπαδούς. Τοποθετούμαι ακολουθώ, κρίνω, συντάσσομαι με εργασιομανείς απομακρύνομαι από κηφήνες, είμαι αυστηρή στις κρίσεις μου για την Ρόδο μου, πολύ περισσότερο για τον εαυτό μου. Το πάθος η ειλικρίνεια, η σαφήνεια αλήθεια, η τόλμη, η εργασιομανία, η μίξη όλων αυτών είναι στο κράμα που υποκλίνομαι. Αγαπημένε Δήμαρχε αυτό το κράμα εισπράττω από σένα σε ακολουθώ, σε εμπιστεύομαι. Κράτα γενναία ότι σου εμπιστεύτηκα.
Κορωναίος Ιωάννης
Αγαπητοί συνδημότες, Φίλες και Φίλοι, Η ενασχόληση με τα κοινά, ειδικά σε τοπικό επίπεδο, είναι υποχρέωση όλων μας και υπαγορεύεται από την αναγκαιότητα ύπαρξης συλλογικής δράσης και ανιδιοτελούς προσφοράς για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται το νησί μας. Ως αιρετός εκπρόσωπος της Αυτοδιοίκησης, σε μια περίοδο παρατεταμένης όχι μόνο οικονομικής αλλά κυρίως κρίσης θεσμών και αξιών, διαχρονικά υιοθετώ και σέβομαι πλήρως τις θεμελιώδεις αρχές για χρηστή διοίκηση υπηρετώντας τους ΘΕΣΜΟΥΣ με συνέπεια, αίσθηση χρέους και ευθύνης, προσεγγίζοντας και αντιμετωπίζοντας προβλήματα και ανάγκες με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, αποκομμένος από νοοτροπίες...
Κούρτης Γιάννης
Επιλέγω να συνεχίσω στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου διότι, χωρίς συμβιβασμούς, με αίσθημα ευθύνης και φιλοδοξίας , πάντα προσπαθεί για την Ρόδο και τούς κατοίκους της. Θα συμπαραταχτώ ξανά στην προσπάθεια αυτή, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε πλήρως το πρόγραμμά μας. Για μια Ρόδο αντάξια των Δημοτών της.
Κρεμαστινού – Ροδίτη Φλώρα(Λίτσα)
Απ’ όποια θέση κλήθηκα να υπηρετήσω τον τόπο μου, το έκανα πάντα με μεγάλη διάθεση για δουλειά, αποφασιστικότητα και καλή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τους συνεργάτες μου, παρά τα μεγάλα προβλήματα, τις δυσκαμψίες και τις αγκυλώσεις της κρατικής μηχανής. Κάναμε πολλά με την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Μπορούμε πολλά περισσότερα με τη δύναμη της δική σας ψήφου. Ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσω δίπλα στον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, ακούραστα με χαρά και αισιοδοξία να φροντίζω για τον τόπο που όλοι αγαπάμε: Τη Ρόδο μας.
Κρόγκου Αμαλία
Το στοίχημα του μέλλοντος είναι στη #Συνεργασία. Για αυτό συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” με τον Φώτη Χατζηδιάκο. Όλη η Νέα Γενιά -#Mαζί- για την Ρόδο μας.
Κυζούλης Αντώνιος
Η απόφαση μου να συμπορευθώ με τον αγαπητό μου φίλο Φώτη Χατζηδιάκο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές απορρέει πρωτίστως μέσα από μία σαφέστατα θετική συνολική αποτίμηση του φανερού αλλά και του αφανούς έργου της παρούσας Δημοτικής Αρχής...
Κυριαζής Στέφανος
Βάλαμε τον πήχη ψηλά σε μια περίοδο δύσκολη για τον τόπο μας. Αγγίξαμε όλα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας μας. Αυτή η Δημοτική Αρχή διεκδίκησε και συγκρούστηκε με μοναδικό μέλημα, αυτός ο ιερός τόπος να προχωρήσει μπροστά. Δεσμευόμαστε για την ολοκλήρωση των στόχων που τέθηκαν και προχωρούμε με τον Δήμαρχό μας την επιτυχημένη πορεία που χαράξαμε. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος την εκπλήρωση των υποσχέσεών μας και θα εργαστούμε ακούραστα για το καλό του νησιού μας.
Λαουδίκος Αναστάσιος
Συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, γιατί έχει Όραμα, Πίστη, Αγάπη, Υπευθυνότητα, Αποφασιστικότητα με σεβασμό και αξίες για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του Τόπου μας.
Λορέντζου – Καλαμάτα Ελευθερία(Λία)
Αγαπώ τους συνανθρώπους μου και πιστεύω σε μια κοινωνία που οφείλει να δώσει μεγαλύτερη αξία στα παιδιά και στην Νεολαία. Ελπίζω επίσης σε μια κοινωνία που θα βρει κάποτε το θάρρος να δημιουργήσει υποδομές υποστήριξης για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες καθώς επίσης και δομές πρόνοιας για τους πάσχοντες από διάφορες ασθένειες. Με πληγώνει η αναλγησία του Κράτους και με θεριεύει κάθε ιδέα για πρόοδο και εξέλιξη για το κοινωνικό καλό μέσα απ την συλλογικότητα. Αγαπημένη μου συνήθεια είναι να βγαίνω τα απογεύματα του Σαββάτου για σινεμά με τις κόρες μου και τις φίλες τους και στην συνέχεια να πηγαίνουμε για πίτσα και να συζητάμε κάνοντας αστεία. Θεωρώ αξία ανεκτίμητη την φιλία και με ευχαριστεί να μαγειρεύω και να δημιουργώ για να καλώ στο σπίτι τους καλούς φίλους της οικογένειάς μας. Το αγαπημένο μου μότο είναι "Στην ζωή ετούτη ότι κι αν γίνεις αν δεν γίνεις άνθρωπος δεν έγινες τίποτε" (μια από τις κλασσικές πλέον ρήσεις του συζύγου μου). Γιατί συμπορεύομαι με τον Φώτη Χατζηδιάκο και την Δύναμη Πολιτών Συμπόρευση με τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο είναι μια καθαρή και ξεκάθαρη προσωπική επιλογή. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μου έγινε πρόταση για να κατέλθω στα κοινά του τόπου μαζί του. Στις εκλογές του 2014 ο Δήμαρχος με κάλεσε για να κατέλθω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος καθότι εμπιστεύεται τις δυνατότητές μου και ιδίως την γνησιότητα του χαρακτήρα μου. Τότε όμως είχα αποφασίσει να κάνω μια καθαρά συμβολική και συναισθηματική επιλογή με το να κατέλθω στο αγαπημένο μου χωριό τα Μαριτσά στο τοπικό δηλαδή με κάποιον άνθρωπο που μας συνέδεε βαθειά οικογενειακή φιλία, τον Χατζή Χατζηευθυμίου. Η εκτίμηση όμως στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου ήταν δεδομένη και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του παρέμεινε ακέραιη. Απ ότι φαίνεται όμως ο Δήμαρχος δεν το έβαλε κάτω και επανήλθε με νέα πρόταση για συμμετοχή μου στις Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στην Ενότητα της Ιαλυσού. Αυτή την φορά λοιπόν είπα το μεγάλο ΝΑΙ με όλη την δύναμη της ψυχής μου στον Συνδυασμό ΡΟΔΟΣ- ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και στον ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ. Είπα το οφειλόμενο ΝΑΙ στην μοναδική μεν αλλά εξόχως τιμητική πρόταση που μου έγινε για την συμμετοχή μου στα κοινά του τόπου μας. Δεν σας κρύβω ότι η συνάντηση για την ΔΙΚΗ μου υπογραφή, για το ΔΙΚΟ μου ΝΑΙ, έγινε σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα μιας και που και οι δυο μας θυμηθήκαμε το 2014. Ο Δήμαρχος με υποδέχτηκε με την ρήση " το ήξερα ότι θα έρθει κάποτε αυτή η μέρα της συνεργασίας μας". Είναι αλήθεια ότι νιώθω υπέροχα με αυτή την ομάδα, με αυτή την όμορφη παρέα φίλων (αντρών και γυναικών). Κορίτσια θα ταξιδέψουμε μαζί άκουσα να λέει μια έμπειρη στην αυτοδιοίκηση φίλη μου. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτή την φοβερή ομάδα, Δεν είμαστε στο εγώ αλλά στο ΕΜΕΙΣ. Συζητάμε, λέμε όλοι τις απόψεις μας, αγωνιζόμαστε χαμογελάμε και ονειρευόμαστε ελεύθερα για το καλό της Ρόδου και των Πολιτών. Η αγάπη που με υποδέχτηκαν όλοι με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα και εμπιστεύτηκα όλα τα παιδιά της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η εμπιστοσύνη που με περιέβαλλε ο Δήμαρχος απ την πρώτη στιγμή του ταξιδιού άνοιξε τα φώτα πορείας μου για να αγωνιστώ ελεύθερα και δημιουργικά. Είπα λοιπόν το μεγάλο ΝΑΙ. ΤΟ σίγουρο ΝΑΙ. Το ελπιδοφόρο ΝΑΙ. Αγαπώ και αγωνίζομαι, ελπίζω και ονειρεύομαι ΜΑΖΙ με ΟΛΟΥΣ τους Ροδίτες. Θέλω στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τις αγαπημένες μου κόρες Νεφέλη και Μελίνα και τον υπέροχο σύζυγό μου Θέμη ΚΑΛΑΜΑΤΑ που μόλις γύρισα στο σπίτι με υποδέχτηκαν με το αγαπημένο μου τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. 'ΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ να γίνουν όλα δυνατά τ αδύνατα". Σας ευχαριστώ όλους για την τεράστια αγκαλιά και κλείνω με την υπόσχεση να ΔΙΚΑΙΏΣΩ την ψήφο σας και θα σας κάνω ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
Μάκρα Τσαμπίκα
Με ενθουσιασμό, όρεξη και αισιοδοξία αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές. Η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα και η αμεσότητα του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, αποτέλεσαν ισχυρό κίνητρο για να πιστέψω στο όραμα της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», στο όραμα που θα υπηρετήσω με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Μανιάς Ιωάννης
Αγαπητοί μου φίλοι, πιστός στο όραμα και στην αγάπη μου για τη Ρόδο, επιλέγω να αγωνιστώ στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου, με μοναδικό σκοπό της επιλογής μου αυτής, η προσφορά προς τους συνδημότες μου. Ζήτω την στήριξη σας και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα προχωρήσουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου μας.
Μανωλάκης Αλέξανδρος
Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και έχουμε καθήκον να τον υπηρετούμε με εντιμότητα, σεμνότητα, σοβαρότητα και αγάπη. Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά. Οι εμπειρίες της τελευταίας θητείας και τα έργα που έγιναν από την ΔΕΥΑΡ, από τον Απρίλιο του 2017 όταν ανέλαβα την προεδρία της επιχείρησης, αποτελούν απόδειξη της εργατικότητας και μεθοδικότητας μου αλλά και παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου αυτού. Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο που με εμπιστεύτηκε και με ανέδειξε κ. Φώτη Χατζηδιάκο και δεσμεύομαι να συνεχίσω να υπηρετώ τη Ρόδο μας, με όλες μου τις δυνάμεις. Δημιουργούμε, προσφέρουμε και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο του τόπου μας!
Μανωλεδάκη – Αναστασιάδη Στυλιανή(Στέλλα)
Με γνώμονα την κοινωνική μου ευασθησία, διαδρομή και δράση, με πίστη στις αρχές και τις αξίες μου, αλλά κυρίως με #Σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τον συνάνθρωπο μου, αποδέχθηκα για άλλη μία φορά το τιμητικό κάλεσμα του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, θητεύοντος Δημάρχου, καθ’όσον πιστεύω στη δυναμική και τις ικανότητες του, με χαρακτηριστικό γνώρισμα την #Εργασιομανία και διεκδικητικότητα του ως προς τους στόχους του και επί πλέον γνώστη της λειτουργίας της τοπικής αυτοδικοίκησης, λόγω της μακράς, ενεργής και επιτυχημένης πορείας του σ’αυτήν, από διάφορες θέσεις ευθύνης. Δήμαρχε, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, και υπόσχομαι ...
Μελλίνης Στέφανος
Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στα κοινά του τόπου μας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου μας Φώτη Χατζηδιάκου. Η αγάπη μου για τη Ρόδο με ώθησε να θέλω από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου να προσφέρω και να συμμετέχω στις αποφάσεις που θα αναμορφώσουν και θα διαμορφώσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα της Ρόδου δημιουργώντας ταυτοχρόνως και τις βάσεις για μία Ρόδο ανθούσα και ευημερούσα, όπως της αξίζει. Δε διεκδικώ δάφνες ούτε και αναζητώ θέσεις και αξιώσεις, το μόνο που θέλω είναι εφόσον με τιμήσετε και με εκλέξετε στο θώκο του δημοτικού συμβούλου να προσφέρω έντιμα και δημιουργικά στην ανάπτυξη νέων ιδεών και απόψεων ωφέλιμων για τον τόπο και τους συμπολίτες μου.
Μιχαήλογλου Κυριαζής
Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 έπειτα από την ξεκάθαρη εντολή των συμπολιτών μας. Μέσα από οργανωμένες και στοχευμένες ενέργειες πετύχαμε αποτελέσματα που είναι πλέον ορατά στην κοινωνία μας. Με σεβασμό και αξιοπιστία προχωράμε δυναμικά για τη διαχείριση όλων των δύσκολων θεμάτων που απασχολούν το νησί μας. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις μου και την εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση που αποκόμισα τα τελευταία πέντε χρόνια σε συνδυασμό με τη θέληση για συνεισφορά που με διακατέχει μπορώ επάξια και με απόλυτη ευθύνη να διαχειριστώ όλα τα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας και τους συμπολίτες μας.
Μουτάφη – Κουντούρη Δέσποινα
Με τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο μας συνδέουν κοινοί αγώνες και προσπάθειες από τα χρόνια που υπηρετήσαμε μαζί στον Νομαρχιακό και Περιφερειακό Συμβούλιο. Γνωρίζω προσωπικά την #Αγάπη του για τον τόπο και τους συντοπίτες του και τις ικανότητές του. Συστρατεύομαι μαζί του στη μεγάλη του προσπάθεια να αναβαθμίσει τη Ρόδο μας και να ολοκληρώσει το έργο που ήδη ξεκίνησε με καινοτόμες και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Προτεραιότητά μας να είναι η #Ρόδος τόπος προόδου, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Μπότσαρη Ερμιόνη
Αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη "Ρόδος Δύναμη Πολιτών " με Δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο. Ένας Δήμαρχος που μπορεί , θέλει και έχει τη γνώση για να διοικήσει τον Δήμο Ρόδου την επόμενη μέρα ,και που μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη το νησί μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή . Με την δική σας εντολή στις 26 Μαΐου είμαι έτοιμη , με γνώμονα τα συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μου ,να εργαστώ σκληρά με εντιμότητα και συνέπεια , να αγωνιστώ μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία μας που πλήττεται.
Μπούκλας Ηλίας
Φίλες και Φίλοι, Με μοναδικό στόχο μία καλύτερη κοινωνία, έχω επιλέξει -στην συνδικαλιστική μου πορεία μέχρι σήμερα- να συμπορεύομαι και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το σθένος να υπερασπίζονται το όραμα τους. Για αυτό η συμμέτοχη μου στις αυτοδιοικητικες εκλογές στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιακου είναι καθήκον.
Παλαιολόγου Μιχαήλ
Το να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Φώτη Χατζηδιάκου να συμμετάσχω και πάλι στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών, ήταν μονόδρομος. Το μέχρι σήμερα έργο μας με κάνει περήφανο αλλά είναι ακόμα τόσα πολλά… Με το ίδιο όραμα και #Αγάπη για το νησί μας , με την ίδια συνέπεια και #Εργατικότητα -αλλά με περισσότερη γνώση- επιθυμώ να συνεχίσω το έργο αυτό και με αίσθημα ευθύνης ζητάω την υποστήριξη των συμπολιτών μας.
Πάλλας Αγαπητός
Για ακόμα μία φορά πιστός στο όραμα και στην αγάπη μου για τη Ρόδο, με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης, συνεχίζω να συμπορεύομαι με τον Φώτη Χατζηδιάκο και την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών.
Παμπάκας Ιωάννης
Αγαπητοί Συμπολίτες, Επιλέγω να αγωνιστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μοναδική κινητήριος δύναμη μου η ανάγκη να αγωνιστώ για τη Ρόδο που όλοι έχουμε οραματιστεί.
Παπαβασιλείου Μαρία
Πιστεύω ακράδαντα ότι και διδάσκω: Η Πολιτική είναι τέχνη… Η τέχνη του εφικτού κι όχι του επιθυμητού. Απαιτεί ήθος, αρετή, αξίες, ικανότητες, εμπειρία και γνώση. Κυρίως συνέπεια λόγων και έργων. Στην αυτοδιοίκηση οι σταθερές αξίες είναι εκείνες που μας ενώνουν, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την ενεργό συμμετοχή και δράση. Η Αγάπη και το ‘Όραμα για τον τόπο μας, για το νησί του Ήλιου και του Φωτός, για τη Ρόδο ωθούν κι εμένα στο «ταξίδι» της αυτοδιοίκησης. Με τον Φώτη Χατζηδιάκο και την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», ξεκινήσαμε ΜΑΖΙ το ταξίδι και συνεχίζουμε αποδεικνύοντας ότι #ΜιλάμεΜεΕργα!
Παπακωνσταντίνου Στέλλα
Από μαθήτρια Λυκείου αναπολώ με νοσταλγία τον πατέρα μου να ασχολείται ποικιλοτρόπως με την πολιτική και να προσπαθεί να διοχετεύσει την ενέργεια και την ευρηματικότητά του στην ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου βίου του τόπου μας. Σήμερα, αρκετά χρόνια αργότερα, ούσα πλέον πεπεισμένη ότι η παράταξη του νυν Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου, έχει καταθέσει έμπρακτα τα αναμφίβολα εχέγγυα της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της αδιάλειπτης προσφοράς για το συλλογικό καλό, αποφάσισα να συμμετάσχω για πρώτη φορά στα πολιτικά δρώμενα και να συμπλεύσω μαζί του στο γοητευτικό ταξίδι της άοκνης ενασχόλησης με τα κοινά. Ευελπιστώ, μαζί με τους εκλεκτούς συνυποψηφίους όλων των παρατάξεων, να δώσουμε έναν έντιμο αγώνα και την επαύριο των εκλογών, με τη δική σας υποστήριξη, να συν-εργαστούμε για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων κάθε πολίτη της Ρόδου, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και ιδεολογικών αποχρώσεων. Θεωρώ ότι ήρθε πια η στιγμή να απαλλαγούμε οριστικά από αγκυλώσεις του παρελθόντος και να στηρίξουμε ιδέες και ανθρώπους, όχι κομματικές κατευθύνσεις, ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν έχω προγενέστερη πολιτική εμπειρία, αλλά διατίθεμαι να εργαστώ και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την προβολή του υπέροχου νησιού μας, μόνο στο πλευρό άξιων ανθρώπων και πολιτικών με όραμα.
Παρασκευάς Δημήτριος
Η μεθοδικότητα, η αποτελεσματικότητα, η επιμονή και η υπομονή που έχει δείξει ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για να ολοκληρωθούν, για να δρομολογηθούν και για να σχεδιαστούν έργα μεγαλόπνοα για τη Ρόδο μας, με οδήγησαν να είμαι ξανά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών.
Πόκκιας Γιώργος
Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, Στις 26 Μαΐου θα κληθούμε, να επιλέξουμε τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή για την επόμενη τετραετία. Θα συνεχίσουμε με όραμα και προοπτική, με σοβαρότητα και σχέδιο, με συνεννόηση και συνεργασία ή θα πάμε πάλι πίσω, από την αρχή με αβέβαιο μέλλον; Η δική μου απάντηση δόθηκε με την συμμετοχή μου, εκ νέου στην παράταξη ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, γιατί δεν έχω μάθει να αφήνω το έργο στη μέση. Προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχίσω με περισσότερη ορμή και δύναμη να κάνουμε την Ρόδο μας την Ομορφότερη ,Καθαρότερη και πιο Οργανωμένη Πόλη στον κόσμο. Με συναίσθηση της ευθύνης και μοναδικό μου κίνητρο την προσφορά, ζητώ την ψήφο σας. Ζητώ να μου δώσετε ξανά την δύναμη να παλέψω για την Ρόδο μας και για τον καθένα από εσάς. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να την κάνω δύναμη και πάθος για το Νησί μας. Σας κοιτώ στα μάτια και υπόσχομαι και πάλι ότι δεν θα σας διαψεύσω.
Σαββιού Εμμανουήλ
Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο καθένας με το δικό του πλάνο, θέλουν και επιδιώκουν την ανάπτυξη...
Σακκά – Σακελλάρη Γιώτα
Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, γιατί πιστεύω σ´ ένα καλύτερο αύριο που θα έρθει με την συμμετοχή ενεργών πολιτών και ιδιαίτερα των νέων. Πολιτών που έχουν μεράκι και όρεξη να προσφέρουν ανιδιοτελώς για το καλό του τόπου μας. Το δικό μου όραμα ταυτίζεται με το πρόγραμμα, τις αρχές και τους στόχους του Υποψηφίου Δημάρχου ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ και γι’ αυτό συμπορεύομαι σ’ αυτόν τον αγώνα. Ζητώ την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ για την υλοποίηση του προγράμματος της παράταξής μας ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Σαμαρόπουλος Νικόλαος
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του νυν Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου να είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, γιατί πιστεύω ότι είναι προσιτός σε κάθε πολίτη και κυρίως σε όλους τους νέους δίνοντας τους τη δυνατότητα να υλοποιήσουν το όραμα τους.
Σαρή Αρετή
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του νυν και υποψήφιου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Δημάρχου, κ. Φώτη Χατζηδιάκου και η απόφαση συμπόρευσής μου με τη δημοτική παράταξη «ΡΟΔΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» της οποίας ηγείται συνιστά αρχικά προϊόν προσωπικής εκτίμησης στο πρόσωπο του ιδίου, στις ικανότητες, στην εμπειρία του καθώς και στο συνολικό έργο που έχει τελέσει μέχρι τώρα σε επίπεδο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό. Δευτερευόντως, αποτελεί μια «πρόκληση» και συνάμα μια προσωπική μου επιθυμία να συνδράμω στα κοινά του τόπου μου.
Σοφίλλα Μαρία
Όταν η εμπειρία των μεγάλων σμίγει με τον ενθουσιασμό των νεότερων». Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν μου προτάθηκε από έναν τόσο αξιόλογο και χαρισματικό άνθρωπο , τον κ.Φώτη Χατζηδιάκο, να συμπορευτώ μαζί του στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένας νέος πάντα έχει την ανάγκη να μάθει από ανθρώπους σαν και τον Δήμαρχό μας, ο οποίος έχει πραγματική διάθεση και αμέριστη αγάπη σε αυτό που κάνει. Με γνώμονα λοιπόν την εμπειρία του αλλά και την στήριξη της παράταξής του , αποδέχτηκα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Αυτό αποτελεί για μένα προσωπική και επαγγελματική πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
Σπανός Δημήτριος
Η ανάμειξη μου με τα κοινά του τόπου μας και με την πολιτική, από τη νεαρή μου ηλικία, ήταν πάντα στην ζωή μου, στηρίζοντας παρατάξεις ή πρόσωπα που πίστευα ότι μπορούν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον τόπο μου. Έχοντας με τον Δήμαρχο μας Φώτη Χατζηδιάκο μια πολυετή σχέση φιλίας, εκτίμησης και σεβασμού, γνώρισα πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον πολιτικό. Μοιράστηκα το όραμά του, το πάθος του για το νησί μας, την αγωνία του. Σαν άνθρωπος της αγοράς, αντιμετωπίζω καθημερινά τον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες καλούνται να λειτουργούν και να αναπτύσσονται μέσα σε ένα δραματικά δύσκολο θεσμικό περιβάλλον.
Σπάρταλη Κυριακή
Επιλέγω να συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου. Την εποχή αυτή που διανύουμε πιστεύω ότι είναι ευθύνη όλων μας σε αυτό το νησί, να συνεχίσουμε δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ήδη επιδείξει ευκρινές έργο, στον τόπο μας.
Σταυρής Μιχαήλ
Συνεχίζουμε με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί τίμησε την αγάπη και την εμπιστοσύνη των πολιτών και τη μετέτρεψε σε έργο.
Στυλιανού Κωνσταντίνος
Φίλες και φίλοι, με πάρα πολλούς από εσάς γνωριστήκαμε μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά και από την θέση μου ως Συμβούλου στον Πρώτο Βαθμό Αυτοδιοίκησης, θέση που εσείς μου δώσατε με την τιμητική σας ψήφο. Δραστηριοποιήθηκα με ειλικρίνεια, ντομπροσύνη, καθαρές κουβέντες . Με την εμπιστοσύνη και την στήριξη του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, πολλές φορές κατάφερα να κάνω τα αδύνατα, δυνατά. Θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό του και στις επικείμενες εκλογές επειδή πιστεύω στο όραμά του, στην μαχητικότητά του και επειδή έχουμε να ολοκληρώσουμε ένα σημαντικό έργο και να υλοποιήσουμε ένα αξιόλογο πρόγραμμα. Η αισιοδοξία μου, η θέληση και η επιμονή μου αλλά κυρίως η αγάπη μου για ...
Τσαγγάρης Βασίλειος
Επιλέγω να συμπορευτώ στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου και της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» συνδράμοντας στην συνέχιση της έντιμης προσπάθειας του έργου του, για τον Δήμο μας. Πιστεύω ότι είναι ευθύνη και χρέος μας να εμπιστευόμαστε ανθρώπους με όραμα και με ήδη μετρήσιμο έργο στο Τόπο μας.
Τσακίρης Μιχαήλ
Με πίστη στις αρχές μου και σεβασμό στον τόπο μου, αγωνιζόμενος για μια κοινωνία καλύτερη. Μεγαλωμένος σε αυτόν τον τόπο γνωρίζω καλά τα προβλήματά του, τα οποία δεν έχουν χρώμα. Προβλήματα που ψάχνουν λύση από μία τοπική αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, μακριά από συμφέροντα, όπου η ειλικρίνεια , η γνώση, η θέληση και η εμπειρία θα σταθούν δυναμικά απέναντι στο αύριο και θα δώσουν λύσεις. Ο Φώτης Χατζηδιάκος έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται η τοπική κοινωνία και όλοι μαζί θα φτάσουμε στο τέλος, στην δική μας Ιθάκη, όσο κι αν ο δρόμος είναι δύσκολος.
Τσέλιου Αθανάσιος
Φίλες και Φίλοι, Στα τόσα χρόνια πορείας μου λοιπόν, έχω δείξει έμπρακτα ότι μπορώ και έχω βοηθήσει να γίνουν έργα που έχουν δώσει πνοή στον τόπο μου. Πιστός πάντα στις αξίες της ζωής, την οικογένεια, την πραγματική ΦΙΛΙΑ, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, στις καλές και στις κακές στιγμές της ζωής για τον καθένα μας. Σήμερα με την δική σας πάντα στήριξη θέλω να συνεχίσω την πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πλάι στον επιτυχημένο Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την πρόσκληση για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του μαζί με τους νέους και παλιούς φίλους και συνυποψήφιους μου. Ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιακος έχει αποδείξει με τα τόσα χρόνια πορείας του ότι στέκεται πάντα δίπλα στον πολίτη, γνωρίζει τα προβλήματα από άκρη σε άκρη του νησιού πολλά τα οποία έχει λύσει, τελειώνοντας μικρά και μεγάλα έργα και έχοντας ακόμα εν εξελίξει έργα τα οποία θα αποπερατωθούν στο προσεχές μέλλον και θα αποτελούν παρακαταθήκη για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές.
Τσιομπάνου Ελένη-Χριστίνα
Ευχαριστώ το Φώτη Χατζηδιάκο για την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στον αγώνα για την αναβάθμιση του τόπου μας με την εξαιρετική του ομάδα. Ανήκει στους ανθρώπους που μιλάνε με έργα, αφού υλοποίησε και δρομολόγησε τόσα στο νησί μας, και τώρα συνεχίζει για να τα ολοκληρώσει. Συστρατεύομαι στον αγώνα με στόχο την αναβάθμιση της ιατρικής εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας, την προστασία του οικοσυστήματος, και τη δίκαιη ανάπτυξη του νησιού μας. Ως μέλος της φιλοζωικής στοχεύω στην περαιτέρω βελτίωση του κυνοκομείου και την αξιοπρεπή και ποιοτική αντιμετώπιση των ζώων μας. Είναι επιλογή μου να βρίσκομαι δίπλα στο Φώτη Χατζηδιάκο και την ομάδα του και μαζί πιστεύω πως είμαστε ικανοί να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα με έργα. Καλή επιτυχία, καλή δύναμη, και καλό αγώνα.
Φακέ Βασιλεία(Βίκυ)
Συμμετέχω στο τουριστικό γίγνεσθαι της Ρόδου από το 1982 και έχω γνώση για τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Με την εμπειρία μου και με την συμμέτοχη μου στην παράταξη ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυση και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο για την εμπιστοσύνη του και την επιλογή της συμμετοχής μου στην εκλογική διαδικασία.
Φιλιππάκη Ελευθερία
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω σε ένα από τα πιο ευλογημένα μέρη του κόσμου. Προσφέρω στα κοινά από πολύ μικρή ηλικία, με επίκεντρο της προσφοράς μου, τον #Συνάνθρωπό μου και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής του. Δοκίμασα την #Προσφορά μου και με άλλους Δημάρχους, μέχρι που διαπίστωσα στην πράξη και με απτά αποτελέσματα, την ικανότητα του σημερινού Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου να επιλύει προβλήματα, που παρέμεναν άλυτα επί πολλά χρόνια. Δρομολόγησε την υλοποίηση σοβαρών έργων πουν χρονίζουν, για να πάει μπροστά το νησί μας. Γι'αυτό στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, αποφάσισα νηφάλια, να συστρατευθώ μαζί του, για να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου, μαζί με άλλους ικανούς συμπολίτες μου,...
Χαρτερού Ζαχαρούλα
Η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο εργάστηκε σκληρά προκειμένου να μπουν γερές βάσεις για την υλοποίηση μεγάλων έργων που είχε ανάγκη το νησί. Ασχολούμαι για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και επέλεξα να συνταχθώ με τον τωρινό Δήμαρχο Ρόδου γιατί αναγνωρίζω την επιμονή, τη μεθοδικότητα και το όραμά του για τη Ρόδο. Ευχαριστώ το Φώτη Χατζηδιάκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, και είμαι βέβαιη ότι και η επόμενη μας θητεία θα κριθεί επιτυχημένη.
Χατζηιωάννου Ελευθέριος(Τέρης)
Το έργο που έχει να επιδείξει η δημοτική αρχή του Φώτη Χατζηδιάκου, μας κάνει υπερήφανους. Ο ίδιος εγγυάται την επιτυχία και της επόμενης θητείας, γι΄αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να συμμετάσχω και πάλι στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών». Αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα προς τα εμπρός. Δεν ολοκληρώθηκαν όμως όλα. Μένουν ακόμη πολλά να γίνουν. Στα χρόνια αυτά, καταγράφηκαν κι αδυναμίες. Τις γνωρίζουμε. Διότι μόνο έτσι μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Όμως, το βέβαιο είναι ότι παρήχθη σημαντικό έργο, ότι πολλά πράγματα, που σέρνονταν επί δεκαετίες, μπήκαν στο σωστό δρόμο. Δεσμεύομαι με το ίδιο πάθος, ν’ αγωνιστώ, να διεκδικήσω, να προσφέρω για τη Ρόδο που ονειρευόμαστε. Με αίσθημα ευθύνης ζητώ ταπεινά τη ψήφο σας με Καθαρό Πρόσωπο και Ισχυρή Φωνή.
Χατζηλαζάρου – Χατζηνικολάου Μαρία(Μαρίζα)
Δηλώνω παρούσα στη νέα εκλογική αναμέτρηση. Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο για την τιμή που μου κάνει και την εμπιστοσύνη που δείχνει για άλλη μία φορά στο πρόσωπο μου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ρόδος - Δύναμη Πολιτών». Υπηρετήσαμε τον Δήμο Ρόδου με σοβαρότητα. Επιδείξαμε πολιτικό ήθος, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία. Ανταποκριθήκαμε στις δεσμεύσεις μας και στις προκλήσεις των καιρών. Δικαιώσαμε με το έργο μας όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Με τη δική σας στήριξη θα συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο μα συνάμα συναρπαστικό αγώνα, με συνέπεια, πείρα, τόλμη και συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε σας, τους συμπατριώτες μου, διεκδικώ και πάλι την ψήφο σας. Μπορούμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε μια ακόμα δημιουργική και καρποφόρα θητεία για μια καλύτερη προοπτική για τη Ρόδο μας.
Χατζηνικόλα Ευαγγελία – Στυλιανή(Εύα)
Επιστρέφοντας συνειδητά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, έπειτα από τις σπουδές μου στην Νομική Επιστήμη, συνειδητοποίησα την μεγάλη αποχή των πολιτών και κυρίως των νέων από τα κοινά. Είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Σε πνεύμα αλληλεγγύης, δημιουργικότητας, ισότητας και νέων ευκαιριών για όλους μας, δηλώνω το παρών στο κάλεσμα του Φώτη Χατζηδιάκου, του οποίου οι ιδέες, το ήθος, οι αρχές και οι αξίες με εκφράζουν απόλυτα.
Χατζηπέτρου – Πολεμικού Ελένη
Ο σεβασμός, η ευπρέπεια, το θάρρος και η ευθύτητα που διέκρινα στο πρόσωπο του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, σε συνδυασμό με τα αδιαπραγμάτευτα και αδιάβλητα ιδεώδη όπου πρεσβεύω, ήταν ο συνδετικός κρίκος που καθόρισε αβίαστα την απόφαση μου, να συμπορευτώ, να μοχθήσω, και να δημιουργήσω όσα αξίζουν στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ, παραδίδοντας τον στα παιδιά μου και τις επόμενες γενεές, με ευθύνη απέναντι τους. Στον χώρο της Υγείας όπου προσφέρω τις υπηρεσίες μου, έμαθα να αγαπώ, να υπηρετώ, και να συμπάσχω στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες των συνανθρώπων μου, όπου ο πόνος, η αγωνία και η ίαση βρίσκονται σε έναν ατέρμονο κύκλο, καταθέτοντας απεριόριστο κόπο, χρόνο, και ψυχικό σθένος. Η πολυετής μου ενασχόληση με τις Καλές Τέχνες, κληροδότημα οικογενειακής πορείας, πότισαν μέσα μου την καλαισθησία του ωραίου και του ευγενούς. Ξεκινώντας από μικρή ηλικία έως σήμερα με την ζωγραφική, και στην συνέχεια με τον γραπτό λόγο, εντρύφησα στην Λογοτεχνία και την Ποίηση, εκδίδοντας ποιητικές συλλογές, αποσπώντας εγχώρια και Διεθνή βραβεία με τις συμμετοχές μου σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Απευθυνόμενη στον θαυμαστό και ξεχωριστό μικρόκοσμό των παιδιών, ασχολήθηκα με το παιδικό παραμύθι, δίνοντας χαρά, γνώση, και μεταφορά αξιών και μηνυμάτων.Τιμή μου να συνοδοιπορώ με αξιόλογους και ξεχωριστούς ανθρώπους – συνεργάτες όπου ελπίζω να αποδώσω τα μέγιστα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας, προσφοράς και εμπιστοσύνης.
Χριστοδούλου Μιχαήλ
Σχεδόν πέντε χρόνια αδιάκοπης προσπάθειας, να οργανώσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα για τον Τόπο μας. Επιλέγω με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσω την συμμετοχή μου στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη « Ρόδος Δύναμη Πολιτών» δίπλα στο Φώτη Χατζηδιάκο. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών του.
Ψυλλάκης Βασίλειος
Επιλέγω να αγωνιστώ ξανά, με μοναδικό σκοπό τη συνέχιση της προσπάθειας του προγράμματος μας, από τη θέση του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου. Μοναδική κινητήριος δύναμη για εμένα -H αγάπη μου για τη Ρόδο.